Rólunk

Villamos berendezésekhez való kötődésem már gyerekkoromban elkezdődött, amikor elkezdtem az ujjamat a konnektorba beledugni. A szüleim nem nagy örömére. Ez valószínűleg az ősöktől látott tevékenység. Édesapám és Nagypapám is villanyszerelő volt. Ez az apró történet vitt a villamos pályára, ahol folyamatosan képzem magam. A villanyszerelő mester titulusom, valamint villamosbiztonságtechnikai felülvizsgáló végzetségem van. Mindemelett az ELMŰ is ajánlott szerelői képzését is elvégeztem, így mint regisztrált villanyszerelő sok minden tevékenységet el tudok végezni e téren is. Elég sok helyen megfordultam a pályám során. Az egyszerű családi házaktól a több emeletes épületek kivitelezéséig. 

Az évek alatt sok emberrel beszélgettem és elmondták mire vágynak a villanyszereléssel kapcsolatban. A beszélgetések során arra jutottam, hogy a határidő, a tudás és a megbízhatóság fontos az emberek számára. A hírünk futótűzként terjed és folyamatosan bővítenünk kell a csapatot.

Mivel adni jó, valamint a tudásunk és őszinte vágyunk is meg van rá, ezért nagy lelkesedéssel vállaljuk kisebb és nagyobb villanyszerelési munkák megrendelését. Villanyszerelő tevékenységi körünk a fogyasztásmérő óra szerelésétől a teljes villamos berendezés kiépítéséig terjed ebbe beletartozik a napelemrendszerek kiépítése és ügyintézése. Ezenfelül villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatot is végzünk. Ebbe beletartozik az Érintésvédelmi felülvizsgálat, Erősáramú berendezés tűzvédelmi felülvizsgálata és a villámvédelmi felülvizsgálat.

20200923_110755_edited.jpg
Kovács Attila 
Regisztrált villanyszerelő mester, Villamos biztonságtechnikai felülvizsgáló

 Én intézem a munka szakmai részét. Tevékenységeim közé tartozik az anyagrendelés, felmérés, árajánlatok készítése, kivitelezés koordinálása valamint a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése. Ezenkívül a mérőhelyi munkák teljes lebonyolítása az igénybejelentéstől a mérőhely átadásáig.

tumblr_m5l9craOUI1ru3ss4o1_500.gif
Pálfi Brigitta 
Háttérmunka

Ő intézi azokat az irodai dolgokat, amikre nekem nem marad időm.