top of page

Rólunk

Villamos berendezésekhez való kötődésem már gyerekkoromban elkezdődött,  Édesapám és Nagypapám is villanyszerelő volt. Ez vitt a villanyszerelési pályára, ahol folyamatosan képzem magam.

A villanyszerelő mester titulusom, valamint villamosbiztonságtechnikai felülvizsgáló végzetségem van. Mindezek melett az ELMŰ ajánlott szerelői képzését is elvégeztem, így mint regisztrált, ajánlott villanyszerelőként is tevékenykedek.

 Sok építkezésen megfordultam a pályám során. Családi házaktól a több szintes épületek villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatát és kivitelezését végeztem.

Az évek alatt sok ügyféllel beszéltem és elmondták mit szeretnének a villanyszerelési munkától elvárni. A beszélgetések során arra jutottam, hogy a határidő, a tudás és a megbízhatóság fontos az emberek számára. A jó hírünk folyamatosan terjed ezért tudunk évről évre tovább fejlődni.

Mivel adni jó! A tudásunk és őszinte vágyunk is meg van rá, ezért mindig nagy örömmel tölt el minket,ha egy megrendelő elégedett.

 Villanyszerelő tevékenységi körünk a fogyasztásmérő óra szerelésétől a teljes villamos berendezés kiépítéséig terjed ebbe beletartozik a napelemrendszerek kiépítése és ügyintézése. Ezenfelül villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatot is végzünk. Érintésvédelmi felülvizsgálat és Erősáramú berendezés tűzvédelmi felülvizsgálata, ami a jogszabályok módosításával Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálat lett és a villámvédelmi felülvizsgálat.

20200923_110755_edited.jpg
Kovács Attila 
Regisztrált villanyszerelő mester, Villamos biztonságtechnikai felülvizsgáló

 Én intézem a munka szakmai részét. Tevékenységeim közé tartozik az anyagrendelés, felmérés, árajánlatok készítése, kivitelezés koordinálása valamint a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése. Ezenkívül a mérőhelyi munkák teljes lebonyolítása az igénybejelentéstől a mérőhely átadásáig.

tumblr_m5l9craOUI1ru3ss4o1_500.gif
Pálfi Brigitta 
Háttérmunka

Ő intézi azokat az irodai dolgokat, amikre nekem nem marad időm.

bottom of page